Pvp Serverler | Metin2 | Pvp Server | Private Serverler | Metin2 Pvp Serverler | Knight

Pvp Serverler | Metin2 | Pvp Server | Private Serverler | Metin2 Pvp Serverler | Knight

Pvp Serverler | Metin2 | Private Serverler | Pvp Serverlar | Metin2 Private Serverlar | Knight Online Private Serverlar | Pvp Hileler | Pvp Server Tanıtımlar | Pvp Koxp | Private Serverlar Düpe Yöntemleri | PVP SERVERLER,PVP SERVER,PVP,FİFA 2011,PES 2011


    Pvp 1299 Premium Sistemi [Tamamen farklı, yeni, bugsız (aslında sizinkinden eski ve bugsız)]

    Paylaş
    avatar
    Admin
    Admin
    Admin

    <b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1103
    <b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 414804 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 16/09/10 Pvp Server Kurulumu :


    Pvp 1299 Premium Sistemi [Tamamen farklı, yeni, bugsız (aslında sizinkinden eski ve bugsız)]

    Mesaj tarafından Admin Bir Cuma 7 Ocak - 6:47

    önce şu iksini tb_user a ekleyin..


    Kod:

    premiumtype int 4
    premiumdays datetime 8

    premiumtype'a defaultvalue olarak 0 girin.
    premiumdays a defaultvalue olarak getdate() girin.

    şimdi load_premium_service_user'ı açın ve şınları koyun...


    Kod:

    -- kahretsin yine ağa matrix tarafından eylenmiştir
    --KO-CUCE 2008 ©️
    CREATE PROCEDURE load_premium_service_user
    @account varchar(21),
    @kocuce int OUTPUT,
    @day int OUTPUT
    AS
    begin

    set @kocuce=0
    set @day=0
    declare @tip int , @gun datetime
    select @gun=premiumdays,@tip=premiumtype from tb_user where straccountid=@account
    set @kocuce=@tip
    -- Buraya işemek yasaktır
    --Bu arada.. Ko-cuce 2008 copyright falan...
    set @day=DATEPART(day, @gun-getdate())
    if @day<0
    set @day=0
    -- Buraya işeyebilirsiniz
    RETURN
    end
    GO

    update_premium_service_user ;


    Kod:

    --update etmesine gerek yok Smile
    CREATE PROCEDURE update_premium_service_user
    @account varchar(21),
    @bisey int
    AS
    begin
    RETURN
    end
    GO

    Peki nasıl premium vereceksiniz?
    cevap ;

    Kod:

    update tb_user set premiumdays=getdate()+GÜN where straccountid='ID'

    karışık gibi görünse de öyle değildir..

    Ve bununla "adam oyuna girmezse premiumu düşmüyor , premium günlerinde hata" gibi şeyler yaşamazsınız

    Ve 3 günlük premium için ;

    account_loginde gerekli yeri silin ilk önce.. Okod bir işe yaramayacaktır.

    TB_User'ı sağ tık , design table ile açın.
    premiumdays'e defaultvalue olarak "getdate()+3" girin..



    scriipt sorunsuzdur.. Turkeykoda en başından beri bu uygulanmaktadır.. En son versionudur...







    Admin

    [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

    [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

      Forum Saati C.tesi 26 Mayıs - 12:13